Fleximobil Ice Gel 45g

Fleximobil ice

Fleximobil - Hot sau Ice?

Fleximobil ice cu acest gel este bine tolerat in general, reprezentand o alternativa la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locala a durerii musculoscheletice. Beneficii Fleximobil Med x g gel emulsionat: Acest gel actioneaza in profunzime si se absoarbe rapid in piele; Este de ajutor in cazul crampelor musculare, tratand eficient durerile musculare si articulare; Este recomandat pentru contuzii, rupturi de menisc, echimoze, entorse, luxatii, intinderi sau rupturi musculare; Uleiul de menta are efect analgezic; Calmeaza durerile cronice de origine reumatica artroze ale mainilor, picioarelor si genunchilor, spondilita anchilozanta.

inflamația metatarsică a piciorului

Mod de administrare Fleximobil Med x g gel emulsionat: Fleximobil gel emulsionat se aplica pe aria afectata, masand pana la intrarea in piele. In cazul in care situatia o impune, puteti repeta aplicarea de ori zilnic.

dureri de cot cu guta

Se recomanda precautie in cazul persoanelor cu hipersensibilitate la ingrediente active. Poate fi utilizat atat de adulti cat si de catre copiii peste 12 ani. Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.

ce inseamna spondilita

Trebuie evitat contactul cu ochii iar mainile trebuie spalate dupa fiecare aplicare Ingrediente Fleximobil Med x g gel emulsionat: Extract de gheara diavolului.