Telom r. Telom-R Regenerare, 120 capsule, Dvr Pharm

Ultimele studii ale cercetatorilor au relevat faptul ca exista o legatura intre micsorarea lungimii telomerilor si procesul imbatranirii si al aparitiei bolilor.

telom r

Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzata de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomeraza o enzima care impiedica scurtarea telomerilor si reface secventele de ADN odata cu inaintarea in varsta. In lume, exista cateva specii de plante care ajuta la mentinerea si chiar la cresterea lungimii acestor telomeri.

telom r

Compozitie Telom-R capsule DVR Pharm : Telom r Astragalus membranaceus — este cel mai bun stimulator de telomeraze enzimele care controleaza telomerii din lume, la ora actuala. Extractul de Astragalus, cu raport de extractie de contine de 20 de ori mai multe principii active decat simpla planta!

criança GASTA R$3000 em diamantes no FREE FIRE e APANHA da mãe

Nu in ultimul rand, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenti anti-cancer cunoscuti. Laptisorul de matca — potenteaza actiunea stimulatorilor de telomeraze si, in plus, creste productia si mobilitatea celulelor stem, cunoscute si ca echipa de reconstructie a organismului.

telom r

El asigura o refacere rapida in urma efortului prelungit si a stresului, are efect antidepresiv si imbunatateste functiile creierului, prevenind si avand un efect adjuvant important in maladia Parkinson si Alzheimer, scleroza multipla, dementa vasculara.

Ciuperca tibetana Cordyceps sinensis — este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, facand un tandem redutabil cu extractul Astragalus.

Sfera de actiune telom r tandem este impresionanta: cancer pulmonar, cancer la san si ovarian, cancer de colon si de rect, cancer de prostata.

telom r

Chlorella Chlorella pyrenoidosa — este o alga unicelulara extrem de bogata in clorofila si nutrieti si, conform studiilor stiintifice, este si un excelent stimulator al telomerazelor. Daca Astragalus-ul actioneaza mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin si nervos, Chlorella reintinereste pielea, tesuturile elastice si anumite celule neuronale.

Stan Mira — 10 martie Am inceput sa folosesc de o luna Telom-r si sunt tare incantata.