Entertainment

Sambata, incepand cu ora 13:30 CSM Botosani cauta a doua victorie din acest sezon. La Botosani vine liderul CSM Vaslui, echipa ce are punctaj maxim dupa primele 6 etape.

Bogdan Muraru, antrenorul botosaniului, este constient de valoarea adversarului, dar crede ca echipa sa va avea un cuvant de spus.

Intalnim liderul din seria noastra , o formatie completa cu jucatori de valoare , cam toti cu experienta in prima liga.nu cred ca incape indoiala cine este favorita dar noi jucam acasa in fata suporterilor, nu avem nimic de pierdut , sper sa facem un meci bun, sa punem probleme adversarului si la final spectatorii care vin la meci sa fie multumiti de evolutia noastra.

Alexandru Ciobanu poate fi un atu pentru CSM Botosani. Acesta crede in echipa sa.

Este normal sa abordam orice meci la victorie cu atat mai mult cu cat jucam acasa, in fata suporterilor nostri. Jocul echipei este in crestere de la meci la meci, asa ca, daca in tur CSM Vaslui si-a adjudecat victoria cu dificultate, de data asta le va fi si mai greu. Ii respectam, dar in teren noi vom da totul pentru echipa, pentru victorie. Asteptam publicul botosanean in numar cat mai mare sa ne incurajeze, pentru ca avem nevoie de ei.

Inaintea acestei partide, CSM Vaslui este lider, avand 18 puncte, in timp ce CSM Botosani ocupa locul 5 cu 4 puncte.

Share

Lasă un răspuns