Entertainment

Ultimul meci al anului din seria A a eșalonului secund masculin s-a disputat la Botoșani și a fost unul echilibrat, cu foarte puține goluri. CSM Botoșani a condus cu 8-5 în minutul 23, însă gălățenii au marcat de 4 ori la rând pe finalul primei reprize și au intrat la pauză cu un gol avans. Oaspeții au condus în repriza secundă și la trei goluri (16-13, 17-14), dar echipa din Botoșani a egalat la 18 în minutul 57, prin Ștefan Dumitrache. Moldovanu și Lefter au marcat pentru oaspeți în minutele 58 și 59, gazdele reușind un singur gol, în ultimul minut, prin Gabriel Dumitrache.
CSM Botoșani – CSU Galați 19-20 (8-9) (video)

Botoșani: Nicolaevici – Șt. Dumitrache 7, G. Dumitrache 5, Chipăruș 2, Marțuneac 2, Folescu 1, Dimofte 1, Demir 1, Horopciuc, Tărnăuceanu, Sireteanu, Beșliu. Antrenor: Bogdan Muraru.

Galați: Ungureanu – Moldovanu 7, Lefter 4, Mârșiu 3, Frangulea 2, Olaru 1, Bădărău 1, Chiriac 1, Ionel 1, Simo, Gheorghe. Antrenor: Florin Andronic.(www.handbalmania.ro)

Mai multe video cu toate meciurile CSM -ului disputate in Polivalenta gasiti pe canalul de Youtube al clubului, toate meciurile disputate pe teren propriu fiind transmise live de TELEBUZZ- Televiziunea adolescentilor din Botosani.

Share

Lasă un răspuns