Handbal Maculin, Juniori II

Astăzi de la ora 11:00, LPS Botoșani a primit vizita celor de la LPS Suceava în Sala Liceului cu Program Sportiv din localitate. Trei dintre jucătorii noștri, cu dublă legitimare, au reușit să se afirme!

În Seria A, Juniori II, municipiul Botoșani este reprezentat la masculin de echipa Liceului cu Program Sportiv. În urma disputei, tinerii botoșăneni au înfrânt echipa suceveană după un meci frumos și echilibrat. Scorul de la final a fost 45-40 pentru juniorii botoșăneni, iar la pauză tot aceștia înregistrau un avataj de șase goluri (25-19).

De afirmat este faptul că trei jucători care evoluează și pentru LPS Botoșani și pentru echipa din Divizia A, CS „Magnum” Botoșani s-au afirmat și au făcut diferența pe teren. Cel mai bun marcator pentru Botoșani este Lesniuc Răzvan cu 17 reușite, urmat de Rareș Răileanu cu 4 și Iustin Handrea cu 3.

LPS Botoșani: Aconstantine Robert (5), Handrea Iustin (3), Răileanu Rareș (4), Ivanov Flavian, Iriciuc Valentin (5), Petrula Sergiu, Lesniuc Răzvan (17), Zamfirache Tudor, Șoit Mihai (6), Melniciuc Ionuț, Condurache Petruț (5). Antrenor: Ungureanu Cătălin

LPS Suceava: Belciug Dragoș, Rusu Fabian, Cocos Andrei (1), Agușoaei Gabriel (5), Lăcătuș Marius, Iuga Dumitru, Andreiescu Lucian (20), Hirghiligiu Teofan, Țical Alex, Neamțu Tudor, Cultas Răzvan (3), Bondariu Ioan, Piciarcă Gabriel, Iacoban Matei (6), Constantinescu A. (5). Antrenor: Mitrea Adi

Arbitri: Mociornea (IS)/Savin (IS)

Le dorim băieților mult succes în continuare și felicitări echipei!

 

Share

Lasă un răspuns