Divizia A, Handbal Maculin

Duminică, 29 septembrie de la ora 12:00, vă așteptăm la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa”! CSM Botoșani primește vizita echipei CSU Galați!

Radu Roșu, antrenorul echipei CSM Botoșani, are o viziune pozitivă față de sezonul care va începe în câteva zile. Prin urmare, acesta a declarat:

„Salut publicul botoșănean și îl invit ca în continuare să ne urmărească la meciuri și nu numai… Ne-ar face plăcere să îi avem alături și în deplasări. Promit că o să fac tot ce îmi stă în putință pentru a aduce cât mai multe victorii, iar jucătorii cred că sunt la fel de entuziaști precum mine. Sper să ne vedem în număr cât mai mare în sală. Mulțumesc, Botoșani!”

Tot pentru acest debut, Florin Ciubotariu, căpitanul echipei a ținut să ne transmită un mesaj: „Dragi suporteri, vă așteptăm la Sala Polivalentă, unde va avea loc primul meci din campionat contra celor de la CSU Galați. Prezența și susținerea dumneavoastră ne va ajuta să obținem victoria!                                                                                                    Așteptarea s-a încheiat, iar partea cea mai frumoasă pentru noi, jucătorii, sunt meciurile oficiale. În jocul de duminică ne dorim să pășim cu dreptul în noua ediție de campionat așa că vom face tot posibilul să obținem victoria. Debutăm în fața propriilor suporteri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la sală.”

Echipa din Galați a înregistrat un scor record în partida cu CSU Târgoviște: 61-19. Practic au înscris mai mult de un gol pe minut! Căpitanul Florin Ciubotariu este încrezător în echipă și speră la un rezultat pozitiv!

INTRAREA LA MECI ESTE LIBERĂ!

Share

Lasă un răspuns