Comunicat de presă, Divizia A

Duminică, 29 septembrie de la ora 12:00, vă așteptăm la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa”! CSM Botoșani primește vizita echipei CSU Galați!

La conferința de presă de la ora 15:30, la Hotel Rapsodia, au fost prezenți Cătălin Stoleru, președintele clubului, antrenorul Radu Roșu și jucătorii Cosmin Bidașcă și Silvian Stoian. După ce au dezvăluit în fața reprezentaților mass-media obiectivele pe care le au la startul sezonului dar și care sunt așteptările de la meciul de duminică, oficialii și jucătorii CSM Botoșani au făcut apel la botoșăneni să vină în număr cât mai mare pentru a susține echipa, mai ales că intrarea va fi liberă.

„Îi invit pe botoșăneni la Polivalentă pentru că vor avea ce vedea, nu vor regreta. Sper să ne vedem în număr cât mai mare la Sala Polivalentă. Prezența și susținerea publicului botoșănean ne va ajuta să ne atingem obiectivele în acest sezon și să pornim cu dreptul în acest proiect frumos”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

În aceeași conferință, Cătălin Stoleru le mulțumește sponsorilor, celor de la sportsuport.ro și Kempa, Consiliului local și județean Botoșani.

Antrenorul Radu Roșu a declarat înaintea acestei conferințe, pentru Handbal Club Botoșani: „Salut publicul botoșănean și îl invit ca în continuare să ne urmărească la meciuri și nu numai… Ne-ar face plăcere să îi avem alături și în deplasări.
Promit că o să fac tot ce îmi stă în putință pentru a aduce cât mai multe victorii, iar jucătorii cred că sunt la fel de entuziaști precum mine. Sper să ne vedem în număr cât mai mare în sală. Mulțumesc, Botoșani!”

Pentru mai multe declarații, atât a jucătorilor cât și a antrenorului ș managerului de club, accesați link-ul: AICI

INTRAREA LA MECIUL DE DUMINICĂ ESTE LIBERĂ!

sursa: monitorul de Botoșani

Share

Lasă un răspuns