Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin

Mâine, 29 septembrie de la ora 12:00, vă așteptăm la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa”! CSM Botoșani primește vizita echipei CSU Galați!

În cadrul conferinței de ieri, antrenorul formației botoșănene, Radu Roșu, este optimist în legătură cu sezonul ce va începe mâine. Acesta crede în promovare și consideră că posedă un lot valoros!

„Eu nu am emoțiile pe care le au ceilalți cu toate că eu ar trebui să am cele mai mari emoții. Nu simt așa tare presiunea pentru că știu ce lot am, ce băieți am, între tinere speranțe și jucători care și-au făcut oasele în bătălii. Cred că pot să ating fiecare obiectiv propus. Am avut toate condițiile, avem cu ce, avem cu cine. Nu are rost să ne temem. Sper să avem și galerie, să avem botoșănenii de partea noastră. Cei care vor veni prima dată la sală, o să se îndrăgostească de ceea ce o să se întâmple. 

În momentul acesta nu mai am nevoie de jucători, mă bucur de ceea ce am, sunt mulțumit de ei. Nu știu ei cât sunt de mulțumiți de mine. Nu mă tem de Galați. Cu lotul pe care îl am, nu ar fi o surpriză dacă vom câștiga seria. Obiectivul e locurile 1-3 dar e posibil orice”, declară acesta.

În schimb, președintele clubului, Cătălin Stoleru, are o viziune mai modestă decât cea a antrenorului.

„Ne pregătim de două luni pentru acest meci și așteptăm suporterii pentru a dovedi că handbalul este pe un drum bun. Nevoia de susținere este foarte mare. Obiectivul este locul trei în grupă și turul doi în Cupa României. După ultimele achiziții, ne dorim locul doi. Favorită la primul loc este Suceava. Mai este și Galați care anul trecut a mers la turneul semifinal. După meciul cu Steaua, am simțit că toată lumea ne susține, Consiliul Local, Consiliul Județean, parteneri locali. Cred că handbalul va avea o tradiție în Botoșani mai ales că avem această sală polivalentă. Cred că e cea mai frumoasă sală din Moldova”, a spus Cătălin Stoleru.

sursa: https://btonline.ro/

Share

Lasă un răspuns