Divizia A, Handbal Maculin

Astăzi, 29 septembrie, de la ora 12:00 în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa” a avut loc confruntarea dintre CSM Botoșani și CSU Galați, meci câștigat de gruparea botoșăneană cu scorul de 31-28, scor la pauză: 15-8.

CSM Botoșani: Ciubotariu Florin (9), Lakovic Radisav (5), Ciobanu Alexandru (4), Stoian Silvian (4), Lazurca Claudiu (3), Adomnicăi Cristian (2), Dumitrache Ștefan (2), Lazoreac Andrei (2).

Antrenor: Radu Roșu

CSU Galați: Mârșiu Marcel (9). Olaru Cosmin (5), Ionescu Daniel (4), Aurică Lucian (3), Frangulea Silviu (3), Ionel Ștefan (2), Bădărău Tudorel (1), Gheorghe Ionuț (1).

Antrenor: Florin Andronic

Arbitrii partidei: Daniel Bura/Ciprian Agavriloaie (ambii din Iași)

Ne așteptam la probleme din partea echipei din Galați, dar jocul nostru a mers bine, a avut cursivitate, cel puțin în prima repriză. În a doua repriză, s-a rulat tot lotul, a apărut și o relaxare în rândul jucătorilor, dar consider că am câștigat fără emoții, pentru că am condus tot meciul. Suntem mulțumiți, având în vedere că este primul meci și băieții au avut emoții, sperăm să ne continuăm parcursul pe această linie și să ne întoarcem fericiți de la Iași. Cătălin Stoleru (președinte CS Magnum Botoșani)

Mă bucur foarte mult că am început cu o victorie, este o victorie de moral care ne dă încredere și perspective bune pentru meciurile ce vor urma. E devreme acum să vorbim despre promovare, suntem o echipă formată în majoritate din jucători veniți în această vară, dar ne dorim să jucăm doar în acest sezon în Divizia A.- Florin Ciubotariu (Jucător CS Magnum Botoșani)

Share

Lasă un răspuns