Divizia A, Handbal Maculin

Joi, 3 octombrie, în Sala Polivalentă Iași va avea loc meciul dintre CSM Botoșani și Poli Iași, echipa din localitate. Meciul va avea loc de la ora 17:00.

Antrenorul, managerul și căpitanul echipei CSM Botoșani au oferit declarații pentru acest meci și sunt încrezători că de la Iași pot pleca victorioși!

Vom susține în etapa a doua pentru noi, a treia de campionat, un meci important împotriva echipei Poli Iași antrenată de fostul meu coleg, Florin Spiridon, un antrenor priceput, care știe să-și motiveze elevii pentru un asemenea meci în care victoria este pe primul plan în ambele tabere. Noi suntem pregătiți pentru această partidă și suntem hotărâți să luăm cele trei puncte puse în joc! – a declarat Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botoșani.

Meciul de la Iași va fi unul foarte greu, ieșenii chiar dacă sunt o echipă nou formată sunt conduși de fostul mare portar Florin Spiridon, care este un antrenor cu multă experiență atât in Divizia A cât și în Liga Națională. Ne dorim victoria, dar cu siguranță va fi greu și datorită faptului că echipa din Iași vine după un meci câștigat foarte clar la Târgoviște și au o doză mare de încredere.                           

Pornim modești la acest meci, dar cu o mare dorință de a aduce bucurie suporterilor noștri și la întoarcere să ne bucurăm de victorie. – Cătălin Stoleru, managerul clubului CSM Botoșani.

Vreau să îmbunătățim și să lucrăm partea de apărare. Mergem la Iași cu gândul la victorie, dar meciul este de disputat. Poli Iași este o echipă destul de puternică. Pe mulți jucători îi cunoaștem, deci nu o să fie un meci ușor.
Nu consider că echipa Iașiului ar avea secrete față de noi și nu cred că ne-ar putea lua prin surprindere!

Echipa ieșeană a înscris o înfrângere în prima etapă, cu Suceava (scor 19-30) și o victorie cu CSU Târgoviște (36-21).

Share

Lasă un răspuns