Divizia A, Handbal Maculin

CSM Botoșani s-a impus categoric în meciul din Etapa a III-a (în prima a stat, iar în a doua a înregistrat o victorie cu CSU Galați, scor 31-28), cu Politehnica Iași, în Sala Polivalentă din localitatea ieșeană. Scorul a fost unul destul de mare, respectiv 7 goluri diferență, 36-29 pentru oaspeții botoșăneni.

Până înainte de meciul de mâine în care CSU Suceava așteaptă vizita echipei din Târgoviște, CSM Botoșani se află pe primul loc în clasamentul Diviziei A, Seria A, cu 6 puncte câștigate și un cumul de +10 goluri. În ambele partide jucate (una acasă și una în deplasare), CSM Botoșani a marcat peste 30 de goluri / partidă!

Radu Roșu: „Bună seara! Astăzi suntem îndreptățiți să fim fericiți, suntem pe primul loc pentru o zi -poate – dar suntem pe primul loc. Am înregistrat prima victorie în deplasare, ne bucurăm de fiecare meci câștigat, deja ne gândim la meciul următor, cel cu Suceava de acasă. Sperăm să facem o partidă la fel de bună, pentru că au jucat cam toți jucătorii, am încercat să introduc noi jucători care nu au avut șansa să evolueze în meciul cu Galațiul sau au jucat mai puțin, sunt mulțumit de băieți și mergem mai departe. Mâine este o altă zi!”

Portarul botoșănean cu numărul 1, Mihai Nicolaevici, care are lipici la minge a făcut din nou un meci mare: a apărat excelent și a scos până și o aruncare de la 7 metri: „O victorie de moral la Iași care să sperăm că ne va ajuta în meciul următor. Sperăm ca victoriile să crească și să bifăm și cu Suceava, să facem un joc bun pentru suporterii noștri pe care îi așteptăm la sală și dorim să le demonstrăm că ceea ce se întâmplă la Botoșani este de lungă durată, nu de câteva luni cum afirmă unele persoane. Vom arăta că la Botoșani există handbal de calitate, că muncim la antrenamente și că suntem o echipă! Ne dorim victoria și punctele cu Suceava, dar mai ales să demonstrăm că suntem cei mai buni din serie!” – declară Mihai Nicolaevici.

Pe lângă acesta, un alt portar s-a remarcat, Radu Sergiu, care a apărat și el o lovitură de penalitate. Scorul a fost 0-3 în favoarea galben-roșilor, când Nicolaevici scotea minge după minge. Controlul partidei a fost preluat de botoșăneni în minutul 10, iar la pauză conduceau cu 8 goluri (9-17). La finalul partidei scorul era de 29-36, iar CSM Botoșani așteaptă duelul cel mare cu CSU Suceava!

Share

Lasă un răspuns