Divizia A, Handbal Maculin

 Vineri, 11 octombrie de la ora 18:00, botoșănenii sunt așteptați în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa” din localitate. CSM Botoșani va întâlni puternica echipă a CSU Suceava!

CSU Suceava parcurge o perioadă bună, respectiv două victorii din două meciuri, dar la fel o face și CSM Botoșani. După primele două etape, ambele echipe au acumulat 6 puncte, iar Suceava este pe locul întâi, după un meci câștigat la 40 de goluri diferență cu Târgoviște.

Echipa botoșăneană pare să nu aibă vreo presiune, ba chiar sunt încrezători în victorie. Important este publicul pe care îl așteaptă în sală!

După două victorii meritate urmează meciul cu CSU Suceava, un meci foarte important pentru noi, deoarece dacă învingem putem încheia acest minitur fără înfrângere. Desigur, sucevenii vin cu un ascendent moral, dar și cu o mare tradiție în spate care îi pune într-o poziție de favoriți ai acestui derby. Ne cunoaștem foarte bine adversarul și cu siguranță revenirea lui Bogdan Șoldănescu, o adevărată legendă a handbalului românesc, precum și prezența în teren a jucătorilor cu experiență, cum ar fi căpitanul Florin Ciubotariu sau Cristian Adomnicăi, vor crește încrederea noastră, iar jocul foarte bun din ultimele două meciuri ne îndreptățesc să sperăm la victorie. Dragi botoșăneni, iubitori ai sportului, avem nevoie de sprijinul vostru! Veniți la Polivalentă să umplem sala! Hai Botoșani, hai CSM! – a declarat Cătălin Stoleru, managerul clubului

Va fi un meci mai special pentru noi prin prisma faptului că o parte din noi vom întâlni foști colegi, dar acest aspect nu poate decât să ne ambiționeze. Meciurile cu miză și ambiție sunt frumoase, handbalul este un spectacol și asta va fi și vineri! Pentru a câștiga, trebuie să facem cât mai puține greșeli în fața lor și să nu le dăm șansa de a ne surprinde pe contraatac. Sunt sigur că sala va fi plină, majoritatea încurajând echipa din Botoșani, iar ei vor fi cei care ne vor purta spre o nouă victorie! Hai CSM Botoșani! – a declarat Bogdan Șoldănescu

INTRAREA LA MECI ESTE LIBERĂ

Vom reveni cu mai multe declarații.

 

Share

Lasă un răspuns