Divizia A, Handbal Maculin

Vineri, 11 octombrie de la ora 18:00, botoșănenii sunt așteptați în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa” din localitate. CSM Botoșani va întâlni puternica echipă a CSU Suceava!

Antrenorul echipei botoșănene este încrezător în victorie și este lipsit de orice fel de presiune. Speră ca băieții să fie la fel de montați în joc și crede că poate învinge o echipă de tradiție cu moral bun, cum este CSU Suceava!

Meciul cu Suceava va fi unul disputat. Suceava vine din Liga Națională, însă presiunea este pe ei, nu pe noi. Avem până acum două victorii de moral, creștem de la o zi la alta și cred că vom face față fără probleme. Rețeta victoriei cred că va fi însuși meciul, deoarece va avea loc un duel al orgoliilor. Suntem niște adversari duri, nu menajăm echipa adversă și sper ca și băieții să fie la fel de lipsiți de emoții cum sunt eu. Scorul sper să fie de partea noastră și nu ne vom împiedica, dar nici nu ne vom îmbăta cu apă rece după o înfrângere sau o victorie.

Cu venirea lui Bogdan Șoldănescu, cu siguranță vom avea un plus, va conta enorm în sistemul nostru de apărare. Cred că el, împreună cu ceilalți, poate să încline balanța în favoarea noastră. – a declarat antrenorul CSM Botoșani, Radu Roșu

După două victorii meritate urmează meciul cu CSU Suceava, un meci foarte important pentru noi, deoarece dacă învingem putem încheia acest minitur fără înfrângere. Desigur, sucevenii vin cu un ascendent moral, dar și cu o mare tradiție în spate care îi pune într-o poziție de favoriți ai acestui derby. Ne cunoaștem foarte bine adversarul și cu siguranță revenirea lui Bogdan Șoldănescu, o adevărată legendă a handbalului românesc, precum și prezența în teren a jucătorilor cu experiență, cum ar fi căpitanul Florin Ciubotariu sau Cristian Adomnicăi, vor crește încrederea noastră, iar jocul foarte bun din ultimele două meciuri ne îndreptățesc să sperăm la victorie.

Dragi botoșăneni, iubitori ai sportului, avem nevoie de sprijinul vostru! Veniți la Polivalentă să umplem sala! Hai Botoșani, hai CSM! – a declarat Cătălin Stoleru, managerul clubului

 

INTRAREA LA MECI ESTE LIBERĂ!

Share

Lasă un răspuns