Divizia A, Handbal Maculin

Vineri, 11 octombrie de la ora 18:00, botoșănenii sunt așteptați în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa” din localitate. CSM Botoșani va întâlni puternica echipă a CSU Suceava!

CSU Suceava parcurge o perioadă bună, respectiv două victorii din două meciuri, dar la fel o face și CSM Botoșani. După primele două etape, ambele echipe au acumulat 6 puncte, iar Suceava este pe locul întâi, după un meci câștigat la 40 de goluri diferență cu Târgoviște.

Echipa botoșăneană pare să nu aibă vreo presiune, ba chiar sunt încrezători în victorie. Important este publicul pe care îl așteaptă în sală!

Este un meci în care cele trei puncte sunt cele mai importante, o victorie cu Suceava ne-ar oferi șanse importante pentru a ajunge la turneul semifinal. Trebuie să ne gândim și în perspectivă, ne vom întâlni de patru ori cu toate echipele din serie, iar forma maximă trebuie să o atingem la turneul semifinal, acolo unde noi și Suceava ne dorim să ajungem pentru a face pasul spre Liga Națională.

Universitatea este o echipă de tradiție, cu jucători de Liga Națională, au o susținere financiară constantă și probabil doar ghinionul i-a adus în situația de a juca în Divizia A.
Pentru noi este o provocare să avem un asemenea adversar, îi respectăm, dar pe teren va fi o luptă aprigă în care mobilizarea și forma de moment vor fi decisive în stabilirea echipei învingătoare. Sper ca unitatea grupului și atmosfera bună din echipă să fie decisive, iar noi să ieșim câștigători.
Budy (Bogdan Șoldănescu)  este un jucător cu mare experiență, iar revenirea lui cu siguranță va avea un aport foarte important pentru noi, atât moral cât și pe terenul de joc. – a declarat portarul echipei CSM Botoșani, Mihai Nicolaevici

Va fi un meci mai special pentru noi prin prisma faptului că o parte din noi vom întâlni foști colegi, dar acest aspect nu poate decât să ne ambiționeze. Meciurile cu miză și ambiție sunt frumoase, handbalul este un spectacol și asta va fi și vineri! Pentru a câștiga, trebuie să facem cât mai puține greșeli în fața lor și să nu le dăm șansa de a ne surprinde pe contraatac. Sunt sigur că sala va fi plină, majoritatea încurajând echipa din Botoșani, iar ei vor fi cei care ne vor purta spre o nouă victorie! Hai CSM Botoșani! – a declarat Bogdan Șoldănescu

INTRAREA LA MECI ESTE LIBERĂ!

Share

Lasă un răspuns