Divizia A, Handbal Maculin

Ieri, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

În primul rând, vreau să le mulțumesc suporterilor noștri, care au venit în număr foarte mare de la Suceava și au creat o atmosferă care ne-a dat în multe rânduri impresia că jucăm acasă. De asemenea, vreau să-mi felicit jucătorii pentru dăruire, cu toate că lipsa lor de experiență a făcut ca noi să nu câștigăm acest joc. A fost și destulă presiune, s-a făcut și mult tam-tam înaintea acestui meci și probabil că și acest lucru și-a pus amprenta. Până la urmă, pentru noi e un punct câștigat în deplasare, în fața celei mai bune echipe din serie. Avem o echipă tânără, cu mulți jucători nou-veniți, iar acest joc, împotriva unor jucători cu mare experiență, nu poate decât să-i ajute, au văzut cum e și sper ca la meciul următor cu echipa din Botoșani să fie altceva. Adrian Chiruț (antrenor CSU Suceava)

De cealaltă parte, Radu Roșu, antrenor CSM Botoșani, speră că va bate Suceava la ea acasă!

A fost o partidă disputată de o parte și de alta, dar eu mă consider învingător. Am jucat fără extrema dreaptă, din păcate accidentat. Ne pare rău pentru rezultat, pe de o parte, pe de o parte ne bucurăm pentru că rezultatul nu este negativ. O să batem la ei acasă, nu este nicio problemă! – a delcarat Radu Roșu, antrenorul echipei CSM Botoșani

Share

Lasă un răspuns