Divizia A, Handbal Maculin

Astăzi în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

A fost o partidă disputată de o parte și de alta, dar eu mă consider învingător. Am jucat fără extrema dreaptă, din păcate accidentat. Ne pare rău pentru rezultat, pe de o parte, pe de o parte ne bucurăm pentru că rezultatul nu este negativ. O să batem la ei acasă, nu este nicio problemă! – a delcarat Radu Roșu, antrenorul echipei CSM Botoșani

CSM Botoșani: Ciobanu Vlăduț (3), Adomnicăi Cristian (5), Ciubotariu Florin (3), Lazurcă Claudiu (8), Stoian Silvian (2). Antrenor: Radu Roșu.

CSU Suceava: Popa Alexandru (1), Tofănel Andi (1), Mihalcea George (3), Cozorici Bogdan (1), Leordean Călin (5), Kobzi Vladislav (4), Loic Pavel (5), Oancea Maxim (1). Antrenor: Chiruț Adrian.

Oficiali: Babau M. / Roibu A. (Prahova); Observator: Cojocaru R. (BV).

Share

Lasă un răspuns