Divizia A, Handbal Maculin

În Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

Am văzut cu toții un meci de nivel foarte bun, spectaculos, care a avut de toate, si pentru cine nu făcut-o încă, îi invităm să vizioneze meciul integral pe canalul nostru de Youtube. Am văzut tot felul de declarații și comentarii după meci, dar realitatea este una singură: am dominat de la început până la sfârșit acest meci și doar lipsa de concentrare la finalizare din anumite momente precum și forma bună a portarilor adversarilor ne-a îndepărtat victoria.

Avem o echipă puternică, un public cald și mii de oameni care ne susțin, deci în aceste condiții este imposibil să nu reușim ce ne-am propus în acest an. Nu am pierdut niciun meci în acest sezon, suntem pe un drum bun și pe care, cu multă muncă la antrenamente, îl putem face mult mai ușor.

Mulțumesc tuturor pentru implicare, mulțumim publicului și vă asigur că băieții au un moral bun și vom crește de la meci la meci pentru că obiectivul principal al nostru din acest an este în principal să facem spectacol și să facem din handbal un sport iubit în orașul și județul nostru, să punem Botoșaniul pe harta perfomanței în handbal. Hai CSM! Hai Botoșani! – a declarat președintele clubului, Cătălin Stoleru

Puteți viziona meciul la link-ul: CSM BOTOȘANI VS CSU SUCEAVA Youtube

Share

Lasă un răspuns