Divizia A, Handbal Maculin

În Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

Meciul cu Suceava a avut o conotație aparte pentru mine, după ce în ultimele trei sezoane competiționale am evoluat pentru ei. A fost un joc cu un nivel mult peste Divizia A, încrâncenarea și determinarea ambelor echipe au făcut ca rezultatul final să se termine la egalitate. Am condus 53 de minute în care am dominat de departe jocul, din păcate nu am reușit să ne menținem la același nivel finalul de joc. Țin să-mi felicit colegii pentru ardoarea cu care au jucat, antrenorului nostru pentru felul cum ne-a mobilizat în acest meci și bineînțeles publicului botoșănean, care s-a ridicat din nou la înălțimea meciului. – a declarat Florin Ciubotariu, căpitan CSM Botoșani

Puteți viziona meciul la link-ul: CSM BOTOȘANI VS CSU SUCEAVA Youtube

foto: Cupa Prieteniei 2019

Share

Lasă un răspuns