Divizia A, Handbal Maculin

În Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

A fost un meci disputat, cu răsturnări de situație, în care după cum au decurs primele 45 de minute puteam să câștigăm la o diferență mai consistentă, dar puteam foarte ușor și să pierdem, ținând cont că Suceava a avut atacul pe finalul jocului. Am făcut o apărare exactă, cu repliere rapidă ceea ce nu i-a lăsat să marcheze goluri ușoare pe faza a doua și contraatac, acestea fiind atuurile jocului Universității. Vreau să remarc prezența tot mai numeroasă a publicului din tribunele sălii polivalente și să le mulțumesc pentru ca au fost alături de noi pe toată durata partidei, i-am simțit aproape și sper ca pe viitor să le putem dedica cât mai multe victorii și meciuri de calitate. – declară Mihai Nicolaevici, portar la CSM Botoșani

Share

Lasă un răspuns