Divizia A, Handbal Maculin

În Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

 

Am întâlnit o echipă cu tradiție în handbal și probabil cu cel mai mare buget din Divizia A! Pentru noi, o echipă aflată la început de drum, a fost un prilej să ne „măsurăm” forțele cu cei mai buni! Cred că rezultatul a fost unul echitabil, dar pe care nu l-am fi obținut fără susținerea oamenilor din tribună, care ne-au încurajat pe tot parcursul meciului! Le mulțumim pe această cale și sperăm ca prin evoluțiile noastre să-i facem mândri atunci cand vin în Sala Polivalentă! – a declarat Bogdan Șoldănescu după meciul cu CSU din Suceava

Share

Lasă un răspuns