Comunicat de presă, Scoala de handbal

CSM Botoșani împreună cu jucătorii Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu au decis să deschidă o Școală de Handbal la Botoșani!

Dacă simți că ai energie și iubești sportul, CSM Botoșani are cea mai bună soluție pentru tine! Vino la înscrieri pentru Școala de Handbal CSM Botoșani și întâlnește-ți idolii! Profesorii grupelor de copii vor fi Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, doi campioni adevărați ai României. Înscrie-te și visul de a deveni numărul 1 este mai aproape decât crezi!

Profesor coordonator Florin Ciubotariu:

„Sportul te învață să fii competitiv, dar corect și onest!
Beneficiile sunt multe: stil de viață sănătos, creșterea imunității, munca în echipă, incredere în forțele proprii, acceptarea victoriilor dar și a infrangerilor…. Înscrie-te la Școala de Handbal CSM Botoșani! Te aștept!”

Florin Ciubotariu  a fost selecționat de 64 de ori la Naționala României de Handbal Masculin, seniori, și a înscris pentru România 113 goluri. A activat la echipe din Liga Națională, cum ar fi CSU Suceava, echipă la care a înscris de peste 300 de ori în trei sezoane, Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, Poli Timișoara și CSU Bacău.

Profesor Bogdan Șoldănescu:

„Așteptăm cu drag copiii de toate vârstele să se alăture echipei CSM Botoșani! Sportul ne unește și ajută la o dezvoltare armonioasă atât emoțională, cât și fizică! Alătură-te Școlii de Handbal CSM Botoșani!”

Profesor Bogdan Șoldănescu este un fost jucător a HCM Constanța (actuala echipă a Dobrogei Sud Constanța), CSU Suceava, Dunărea Călărași și Energia Târgu Jiu. A fost un pilon important în apărarea echipei de tineret a României și are cinci titluri de campion în palmares, trei cupe ale României câștigate și două Supercupe ale României.

TE AȘTEPTĂM LA HANDBAL!

Contact: csmbotosani@gmail.com sau 0742051832 / 0740038725

Share

Lasă un răspuns