Jucatori, Scoala de handbal

A început la 7 ani și din primele clipe s-a îndrăgostit de sport. Nu conta ce  sport, mișcare și sănătate să fie! A crezut că fotbalul îi este mai potrivit, dar s-a întors repede la sportul ce avea să-l facă unul dintre cei mai buni dintre ai săi: Așa începe poveste vieții sportive al lui Claudiu Lazurcă, jucător la CSM Botoșani și LPS Suceava.

La început, totul era o joacă. Alerga, se juca cu mingea, era totul o distracție. A observat repede că cel mai important lucru pentru vârsta lui era faptul că socializau, băieții se invitau unul pe altul la sport. „Sportul îți aduce prieteni noi, iar când sportul este colectiv, precum handbalul, colegii îți sunt a doua familie”, ne spune Claudiu Lazurcă.

Fiind un sportiv bun, a jucat și pentru generația 2001-2002, dar și pentru 1999-2000, iar acesta ar putea fi motivul pentru care Claudiu are câte două medalii câștigate în fiecare an. Palmaresul său este surprinzător și puțini îi pot întrece performanțele de jucător tânăr.

Claudiu a câștigat medalia de argint la minihandbal, ca o primă medalie. Apoi iubirea de sport și dorința de juca handbal i-a adus în 2011-2012 un alt loc doi la minihandbal, iar în 2014 a cucerit medalia de bronz, la Juniori IV. A câștigat aurul la Juniori III și bronzul la Juniori II în sezonul 2015-2016. A ajuns în Finala Mare la Juniori I, sezon 2017-2018, când nimeni nu le dădea șanse, fiind singura echipă din primele patru care nu erau club privat. A cucerit locul doilea, iar în acelați an și-a apărat, împreună cu echipa sa, titlul de Campioni Naționali.

Convocat la naționalele României, a primit distincții de cel mai bun intermediar sau cel mai bun marcator, Claudiu Lazurcă le mulțumește profesorilor care s-au ocupat de evoluția sa fabuloasă.

Dacă dorești să devii un viitor mare handbalist, să-ți reprezinți țara și să te mândrești cu performanțele tale, vino la Școala de Handbal CSM Botoșani!

Dacă simți că ai energie și iubești sportul, CSM Botoșani are cea mai bună soluție pentru tine! Vino la înscrieri pentru Școala de Handbal CSM Botoșani și întâlnește-ți idolii! Profesorii grupelor de copii vor fi Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, doi campioni adevărați ai României. Înscrie-te și visul de a deveni numărul 1 este mai aproape decât crezi!

Contact: csmbotosani@gmail.com sau 0742051832 / 0740038725

sursa foto: Bodogan Vlad

Share

One Comment

  1. Bodogan Vlad

    Buna ziua, poza dvs. este frumoasa, chiar daca nu m-ati intrebat daca o puteti folosi, am rugamintea sa imi lasati semnatura/watermark aici va las linkul de la poza originala :

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1306366829568587&set=a.474728442732434&type=3&theater

    O zi buna !

Lasă un răspuns