Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Meciuri

CSM Botoșani a avut o formă excelentă în acest sezon, după ce a bifat patru rezultate pozitive, trei victorii categorice și un egal cu principala candidată la promovare, CSU din Suceava Div. A!

După primul meci, cu CSU Galați din Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a înscris primele puncte în Clasament. Vizionează meciul AICI: CSM Botoșani – CSU Galați

Declarația de după primul meci din sezonul 2019-2020 a căpitanului, Florin Ciubotariu:

Mă bucur foarte mult că am început cu o victorie, este o victorie de moral care ne dă încredere și perspective bune pentru meciurile ce vor urma. E devreme acum să vorbim despre promovare, suntem o echipă formată în majoritate din jucători veniți în această vară, dar ne dorim să jucăm doar în acest sezon în Divizia A.

După acest meci, echipa botoșăneană s-a deplasat la Iași, acolo unde au înscris o altă victorie, astfel scriind istorie pentru echipă: două victorii legate, una în deplasare și una acasă! La Iași scorul final de pe tabelă era 39-26, ilustrând o apărare puternică și un atac pe măsură, cu marcatorii: Ciubotariu Florin (7), Lakovic Radisav (2), Ciobanu Alexandru (3), Lazurca Claudiu (7), Adomnicăi Cristian (6), Dumitrache Ștefan (5), Lazoreac Andrei (4), Bidașcă Cosmin (2).

După acest meci, portarul cu numărul #1, Mihai Nicolaevici, a declarat: Sperăm ca victoriile să crească și să bifăm și cu Suceava, să facem un joc bun pentru suporterii noștri pe care îi așteptăm la sală și dorim să le demonstrăm că ceea ce se întâmplă la Botoșani este de lungă durată, nu de câteva luni cum afirmă unele persoane. Vom arăta că la Botoșani există handbal de calitate, că muncim la antrenamente și că suntem o echipă! Ne dorim victoria și punctele cu Suceava, dar mai ales să demonstrăm că suntem cei mai buni din serie!

A urmat Derby-ul Nordului, un meci cu emoții pentru ambele echipe, un duel al declarațiilor, un duel pe teren și în tribune. Sala a arătat mai bine decât oricând, cu aproape 1.000 de botoșăneni prezenți, iar jocul a fost de o intensitate mare. Puteți (re)vedea meciul AICI:  CSM Botoșani – CSU Suceava

A fost o partidă disputată de o parte și de alta, dar eu mă consider învingător. Am jucat fără extrema dreaptă, din păcate accidentat. Ne pare rău pentru rezultat, pe de o parte, pe de o parte ne bucurăm pentru că rezultatul nu este negativ. O să batem la ei acasă, nu este nicio problemă! – a delcarat Radu Roșu, antrenorul echipei CSM Botoșani.

Marcatori: Ciobanu Vlăduț (3), Adomnicăi Cristian (5), Ciubotariu Florin (3), Lazurcă Claudiu (8), Stoian Silvian (2).

Ultima partidă a avut loc la Târgoviște, acolo unde echipa botoșăneană a înscris cea mai categorică victorie, 58-27, unde Cristian Adomnicăi a înscris 11 goluri! Marcatori: Dumitrache Gabriel (1), Șoldănescu Bogdan (1), Ciobanu Vlăduț (1), Lesniuc Răzvan (2), Stoian George (2), Ciubotariu Florin (3), Lazoreac Vlăduț (3), Lazurcă Andrei (4), Sireteanu Petru (4), Lascovici Ștefan (7), Dumitrache Ștefan (8), Bidașcă Cosmin (10), Cristian Adomnicăi (11).

La finalul primului minitur clasamentul arata astfel :

După finalul acestui minitur, jucătorii noștri se pregătesc de Cupa României, CSM Botoșani întâlnind CS Unirea Sânnicolau Mare, pe 2 noiembrie, în Sala Polivalenta la orele 11.00 .

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la viitoarele meciuri! Hai, CSM, Hai Botoșani! 

Share

Lasă un răspuns