Cupa României, Handbal Maculin

După un final bun de prim minitur, jucătorii noștri se pregătesc de Cupa României, CSM Botoșani întâlnind CS Unirea Sânnicolau Mare, pe 2 noiembrie, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” de la ora 11.00.

       VS

CS Unirea Sânnicolau Mare este o echipă de tradiție, ce se află acum pe locul 4 în Divizia A, Seria D, acumulând 9 puncte (3 victorii, 2 înfrângeri) și având cu un meci mai puțin decât primul loc, CSM Oradea. În sezonul trecut de Cupa României, Unirea Sânnicolau Mare a eliminat echipa din Liga Națională, CSU Suceava.

„Disputa cu Sânnicolau Mare consider că va fi extrem de înverșunată datorită tradiției pe care o au aceștia, o localitate la care ajungeam și eu când eram junior, la cantonamente. Noi o să facem tot posibilul să câștigăm, avem avantajul sălii proprii, jucăm acasă, însă asta nu poate spune nimic. Cu siguranță vor fi botoșăneni în tribune, însă doar handbaliștii noștri vor juca în teren. Dorim să trecem peste meciul cu această echipă și vom vedea după cât de departe vom merge. Ne dorim să  ajungem cât mai sus, dar depinde de culoar și de echipele care vor veni dacă vom reuși să învingem Sânnicolau mare!” – a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani

Dacă rezultatul cu CS Unirea Sânnicolau Mare va fi unul pozitiv, CSM Botoșani va scrie istorie pentru club, fiind prima echipă de handbal care trece într-o etapă superioară a Cupei României, respectiv optimile de finală.

Anul trecut în Cupa României, CSM Botoșani i-a întâlnit pe „delfinii” Dobrogei Sud Constanța. Chiar dacă porneam cu șanse foarte mici de a produce o surpriză, handbaliștii botoșăneni au încercat să se ridice la nivelul adversarilor și în unele momente chiar au reușit. Am avut câteva acțiuni spectaculoase, iar cei aproximativ 300 de spectatori din tribună au aplaudat.

La pauză, echipa noastră era condusă cu 14-12 de către „delfini”. Mihai Nicolaevici a apărat excelent și antrenorul a avut schimbări inspirate.

Mult mai experimentați și mai valoroși, constănțenii au știut să se apere bine, iar contraatacul le-a funcționat aproape perfect. În final s-au impus cu scorul de 36-21 și s-au calificat în următoarea fază a competiției. La meci a fost prezent și Cornel Șfaițer, fostul președinte și sponsor al FC Botoșani.

Puteți (re)vedea înregistrarea meciului AICI: CSM Botoșani vs HC Dobrogea Sud Constanța

Adversarele noastre din Divizia A, Seria A, vor disputa meciuri în Cupa României-FAN Courier cu:

 • CS Politehnica Iași vs CSU Cluj Napoca
 • CSU Galați vs HC Dobrogea Sud Constanța
 • CSU Târgoviște vs CSM Sighișoara
 • CSM Alexandria vs CSU Suceava

MECIURILE DIN ȘAISPREZECIMILE CUPEI ROMÂNIEI-FAN COURIER

 1. CSM Poli Timișoara vs CS HC Buzău 2012
 2.  CSM Focșani 2007 vs CSM Vaslui
 3.  CS Politehnica Iași vs CSU Cluj Napoca
 4.  CS Universitatea Craiova vs CSM Bacău
 5.  CS Medgidia vs AHC Dunărea Călărași 2014
 6.  CSU Galați vs HC Dobrogea Sud Constanța
 7.  CSM Ploiești vs CSM Făgăraș
 8.  CSA Steaua București vs AHC Potaissa Turda
 9.  CSM Reșița vs CS Minaur Baia Mare
 10.  CS Dinamo București vs CSM București
 11.  ACS Szejke Odorheiu Secuiesc vs SCM Poli Timișoara
 12.  CSM Alexandria vs CSU Suceava
 13.  CS Magnum Botoșani vs CS Unirea Sânnicolau Mare
 14.  CSU C-tin Brâncuși Tg. Jiu vs HC Beldiman Arad
 15.  CSU Pitești vs CSM Oradea
 16.  CSU Târgoviște vs CSM Sighișoara
Share

Lasă un răspuns