Cupa României, Handbal Maculin

CSM Botoșani va întâlni în Cupa României-FAN Courier CS Unirea Sânnicolau Mare, pe 2 noiembrie, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” de la ora 11.00.

CS Unirea Sânnicolau Mare este o echipă de tradiție, ce se află acum pe locul 3 în Divizia A, Seria D, acumulând 12 puncte (4 victorii, 2 înfrângeri) și având cu un meci mai puțin decât primul loc, CSM Oradea. În sezonul trecut de Cupa României, Unirea Sânnicolau Mare a eliminat echipa din Liga Națională, CSU Suceava.

Întâlnim un adversar motivat, CS Unirea Sânnicolau Mare, fiind echipa care anul trecut a eliminat-o pe CSU Suceava care se afla atunci în Liga Națională, consider că trebuie să abordăm meciul cu mare atenție pentru că este un meci eliminatoriu și orice greșeală poate conta pentru rezultatul final.

Ne respectăm adversarul și ne așteptăm în primul rând la un meci greu, dar în același timp cred că la sfărșit ne vom bucura cu toții de victorie. Cel mai important pentru noi este că venim după o victorie facilă în campionat, nu avem jucători accidentați și sper ca meciul de cupă să aducă o nouă performanță în istoria acestei tinere echipe și să reușim calificarea în optimile de finală ale Cupei României, ceea ce va fi o premieră pentru handbalul botoșănean.

După un tur de campionat foarte reușit am dovedit tuturor că handbalul la Botoșani este pe un drum bun, un drum al performanței si că merită atât susținerea fanilor și spectatorilor cât și susținerea tuturor factorilor de decizie pentru că, reamintim, pentru performanță este nevoie și de susținere financiară, iar având în vedere instabilitatea politică actuală aceasta poate afecta finanțarea sportului de performanță. Facem apel la public să vină în număr cât mai mare pentru că noi ne dorim să facem istorie în acest sport la Botosani, pentru că, nu-i așa… ? Handbalul este sport național! – a declarat președintele clubului CSM Botoșani

Dacă rezultatul cu CS Unirea Sânnicolau Mare va fi unul pozitiv, CSM Botoșani va scrie istorie pentru club, fiind prima echipă de handbal care trece într-o etapă superioară a Cupei României, respectiv optimile de finală.

Adversarele noastre din Divizia A, Seria A, vor disputa meciuri în Cupa României-FAN Courier cu:

 • CS Politehnica Iași vs CSU Cluj Napoca
 • CSU Galați vs HC Dobrogea Sud Constanța
 • CSU Târgoviște vs CSM Sighișoara
 • CSM Alexandria vs CSU Suceava

MECIURILE DIN ȘAISPREZECIMILE CUPEI ROMÂNIEI-FAN COURIER

 1. CSM Poli Timișoara vs CS HC Buzău 2012
 2.  CSM Focșani 2007 vs CSM Vaslui
 3.  CS Politehnica Iași vs CSU Cluj Napoca
 4.  CS Universitatea Craiova vs CSM Bacău
 5.  CS Medgidia vs AHC Dunărea Călărași 2014
 6.  CSU Galați vs HC Dobrogea Sud Constanța
 7.  CSM Ploiești vs CSM Făgăraș
 8.  CSA Steaua București vs AHC Potaissa Turda
 9.  CSM Reșița vs CS Minaur Baia Mare
 10.  CS Dinamo București vs CSM București
 11.  ACS Szejke Odorheiu Secuiesc vs SCM Poli Timișoara
 12.  CSM Alexandria vs CSU Suceava
 13.  CS Magnum Botoșani vs CS Unirea Sânnicolau Mare
 14.  CSU C-tin Brâncuși Tg. Jiu vs HC Beldiman Arad
 15.  CSU Pitești vs CSM Oradea
 16.  CSU Târgoviște vs CSM Sighișoara

 

VĂ AȘTEPTĂM LA SALĂ ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!

Share

Lasă un răspuns