Cupa României, Divizia A, Handbal Maculin

CSM Botoșani a întâlnit ieri, 2 noiembrie, în Cupa României-FAN Courier CS Unirea Sânnicolau Mare în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” de la ora 11.00.

CS Unirea Sânnicolau Mare este o echipă de tradiție, ce se află acum pe locul 4 în Divizia A, Seria D, acumulând 9 puncte (3 victorii, 2 înfrângeri) și având cu un meci mai puțin decât primul loc, CSM Oradea. În sezonul trecut de Cupa României, Unirea Sânnicolau Mare a eliminat echipa din Liga Națională, CSU Suceava!

CSM Botoșani a scris istorie pentru club, fiind prima echipă de handbal din Botoșani care trece într-o etapă superioară a Cupei României, respectiv optimile de finală.

CSM Botoșani a condus aproape pe toată durata partidei și a demonstrat că își merită al doilea loc din Divizia A, Seria A, conducând-o pe Unirea Sânnicolau Mare la pauză cu scorul de 17-13. După pauză, echipa din Banat și-a pus toate forțele în mișcare, reușind o egalare la 23-23. După egalare, s-a înregistrat 24-24, iar apoi botoșănenii s-au distanțat la două goluri, scor 26-24.

La acest scor, echipa din Botoșani a primit o eliminare de 2 minute la numărul 99 și Unirea a înscris de pe extremă. După un atac ratat, Unirea putea egala, dar a forțat în atac. Urmează o ratare din partea lui Cristian Adomnicăi și un gol pentru SânȘnicolau, 26-26. Înscrie rapid CSM, pentru 27-26, oaspeții pierd atacul după o forțare, iar tabela arată 28-26 pentru gazde. Nicolaevici închide poarta, botoșănenii pornesc în atac, Unirea primește eliminare după un fault la Adomnicăi.

Înscrie Botoșani și se distanțează la 3 goluri, 29-26. După o minge pierdută, CSM Botoșani are 4 goluri în fața bănățenilor, 30-26. Recuperează din nou mingea și pivotul înscrie, scorul de pe tabela din Polivalentă arătând 31-26 pentru gazde. Înscriu și oaspeții pe următorul atac, scor 31-27, CSM se regăsește rapid și stabilește ecartul de 5 gouri, 32-27.

 O aeriană perfectă a Botoșaniului după un atac pierdut a Unirii bucură publicul din sală, 33-27. Înscriu și oaspeții pentru 33-28. Un ultim time-out, iar scorul arată 34-29 în favoarea roș-galbenilor. SCOR FINAL 34-29 PENTRU CSM BOTOȘANI DUPĂ UN MECI DE LUPTĂ!

CSM Botoșani: Claudiu Lazurcă (8), Bidașcă Cosmin (8), Cristian Adomnicăi (6), Ciobanu Vlăduț (4), Șoldănescu Bogdan (3), Ciubotariu Florin (2), Lazoreac Vlăduț (2), Stoian George (1). Antrenor: Radu Roșu

CS Unirea Sânnicolau Mare: Dăgănescu M. (11), Roosz S. (6), Morar Ioan (4), Sonohat V. (3), Gabor Cosmin (3), Pascari Viorel (2). Antrenor: Suba R.

Înregistrare: CSM Botoșani vs Unirea Sânnicolau Mare

Share

Lasă un răspuns