Comunicat de presă, Handbal Maculin, Jucatori, Scoala de handbal

CSM Botoșani împreună cu jucătorii Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu au decis să deschidă o Școală de Handbal la Botoșani!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Dacă simți că ai energie și iubești sportul, CSM Botoșani are cea mai bună soluție pentru tine! Vino la înscrieri pentru Școala de Handbal CSM Botoșani și întâlnește-ți idolii! Profesorii grupelor de copii vor fi Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, doi campioni adevărați ai României. Înscrie-te și visul de a deveni numărul 1 este mai aproape decât crezi!

Profesor coordonator Florin Ciubotariu:

„Sportul te învață să fii competitiv, dar corect și onest!
Beneficiile sunt multe: stil de viață sănătos, creșterea imunității, munca în echipă, incredere în forțele proprii, acceptarea victoriilor dar și a infrangerilor…. Înscrie-te la Școala de Handbal CSM Botoșani! Te aștept!”

Florin Ciubotariu  a fost selecționat de 64 de ori la Naționala României de Handbal Masculin, seniori, și a înscris pentru România 113 goluri. A activat la echipe din Liga Națională, cum ar fi CSU Suceava, echipă la care a înscris de peste 300 de ori în trei sezoane, Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, Poli Timișoara și CSU Bacău.

Profesor Bogdan Șoldănescu:

„Așteptăm cu drag copiii de toate vârstele să se alăture echipei CSM Botoșani! Sportul ne unește și ajută la o dezvoltare armonioasă atât emoțională, cât și fizică! Alătură-te Școlii de Handbal CSM Botoșani!”

Profesor Bogdan Șoldănescu este un fost jucător a HCM Constanța (actuala echipă a Dobrogei Sud Constanța), CSU Suceava, Dunărea Călărași și Energia Târgu Jiu. A fost un pilon important în apărarea echipei de tineret a României și are cinci titluri de campion în palmares, trei cupe ale României câștigate și două Supercupe ale României.

TE AȘTEPTĂM LA HANDBAL!

Contact: csmbotosani@gmail.com sau 0742051832 / 0740038725

Share

Lasă un răspuns