Comunicat de presă

CSM Botoșani a semnat luna aceasta cu Mihăescu Florin, care va activa pe postul de portar. Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a născut la Botoșani și a urmat junioratul la Suceava.

Mihăescu Florin este noul portar al lui CSM Botoșani! În vârstă de 20 de ani, Florin va purta numărul 87 pe tricoul echipei botoșănene. A jucat un an la CSU Suceava Div. A, iar junioratul l-a făcut la LPS Suceava, unde a reușit să-și treacă în palmares o medalie de argint la Juniori I și bronz la Juniori II.

Vrea să ajute în promovarea echipei CSM Botoșani în Liga Zimbrilor și l-a atras atmosfera de echipă de performanță. Se simte acum împlinit deoarece s-a întors acasă, la Botoșani.

Îmi doresc de mult să joc la Botoșani, sub culorile orașului meu, dar până acum nu a existat o echipă cu care să fac performanță. Acum sunt încrezător și împlinit la această echipă cu un colectiv exemplar. Îmi doresc să ajut la promovarea echipei și să promovez cu CSM, echipa orașului în care m-am născut. Sper să avem un parcurs cât mai bun în continuare. Hai, Botoșani! – a declarat noul portar de la CSM Botoșani

Share

Lasă un răspuns