Interviu

Iosif Pintilie, Ofițerul de presă a clubului nostru, a realizat un interviu „fulger” cu noua achiziție CSM Botoșani. Florin Mihăescu a sosit la Botoșani de la Suceava, echipa cu care duce o luptă strânsă pentru promovare.

Transferul lui Florin Mihăescu vine după cel al lui Ionuț Vamanu de la Poli Iași, fiind cel mai bun marcator al ieșeniilor.

În vârstă de 20 de ani, Florin va purta numărul 87 pe tricoul echipei botoșănene. A jucat un an la CSU Suceava Div. A, iar junioratul l-a făcut la LPS Suceava, unde a reușit să-și treacă în palmares o medalie de argint la Juniori I și bronz la Juniori II.

Vrea să ajute în promovarea echipei CSM Botoșani în Liga Zimbrilor și l-a atras atmosfera de echipă de performanță. Se simte acum împlinit deoarece s-a întors acasă, la Botoșani.

Î: De ce ai ales CSM Botoșani?

R: Am ales CSM Botoșani deoarece sunt sigur că pot avansa și că pot prinde meciuri bune care mă vor ridica.

Î: Care sunt obiectivele tale, atât pe termen scurt, adică sezonul ăsta, cât și pe termen lung, adică în cariera ta?

R: Obiectivul meu, pentru sezonul acesta este clar: promovarea în Liga Națională, iar pe termen lung doresc sa evoluez cât de mult pot pentru că sunt din fire extrem de ambițios și nu mă voi opri până nu voi obține tot ceea ce îmi doresc indiferent de obstacole. Vreau să adun cât mai multă experiență, sa devin cel mai bun si sa ofer la rândul meu ajutor celor însetați în a progresa.

Î: Cum ți se pare echipa Botoșaniului? Cum ai fost primit de echipa?

R: Echipa Botoșaniului mi se pare o echipa unită, formată doar din sportivi care fac handbal de plăcere și tind mereu la tot ce-i mai bun. M-a ajutat foarte mult faptul că pe mulți din echipă îi cunoșteam deja și mi-au făcut o primire de neuitat. M-au primit cu brațele deschise și sunt foarte recunoscător pentru asta! Mă bucur sa fiu din nou acasă!

Î: Ce plus crezi că poți aduce echipei?

R: Cred ca pot contribui enorm la progresul/bunăstarea echipei, nu doar prin firea mea energetică și ambițioasă ci si prin spiritul competitiv pe care l-am hrănit mulți ani prin handbal și prin numeroase victorii strălucite.

Î: Ai vreun mesaj pentru suporteri?

R: Nu o să vă dezamăgesc și promit că voi da tot ce am mai bun din mine. Sunt un om de onoare ce nu si încalcă cuvântul!

Îi dorim un parcurs cât mai bun la CSM lui Florin Mihăiescu!

 

sursa interviu: www.stiri.botosani.ro

Share

Lasă un răspuns