Divizia A, Handbal Maculin

Vineri, 15 noiembrie de la ora 15:30, CSM Botoșani va face deplasarea către Galați pentru Etapa a VI-a, Divizia A, Seria A, în Sala Sporturilor din Galați. În meciul tur, CSM Botoșani a învins categoric acasă Galațiul, cu scorul de 31-28.

Ce s-a întâmplat în minitur?

Echipa din Botoșani a controlat ușor meciul, unul care nu s-ar fi văzut prea accesibil, deoarece echipa gălățeană a scris un scor record pe tabelă: 61-19 în meciul cu CSU Târgoviște.

Prima repriză a fost una bună pentru botoșăneni, echilibrată până în minutul 10. Apoi, echipa din Botoșani s-a desprins considerabil și a reușit să traseze un 15-8 la pauză.

Cea de a doua repriză a fost mai echilibrată și conturată de o relaxare a echipei noastre. Însă, echipa venită din Galați nu a reușit să egaleze sau să preia conducerea.

Vlad Lazoreac a primit cartonaș roșu în finalul partidei. Cu două minute înainte de final, trupa lui Radu Roșu mai avea doar 3 goluri diferență, scor 29-26. A venit golul lui Alexandru Ciobanu, Botoșani reușind să treacă de borna de 30 de goluri. În minutul 59, scorul era 30-27, astfel că doar o minune iar fi putut lua victoria trupei lui Radu Roșu. Claudiu Lazurcă înscrie pentru 31-27. Gălățenii au mai punctat, dar degeaba.

CSM Botoșani-CSU Galați s-a încheiat 31-28.

Cătălin Stoleru, înaintea partidei:

Acesta este un meci foarte important pentru noi. Mergem la Galați după un parcurs foarte bun, în care nu am înregistrat nici o înfrângere. Meciul cu Galațiul este cu atât mai important încât CSU Suceava, candidata și rivala principală din grupa noastră a câștigat cu Poli Iași. Mergem încrezători, cunoaștem valoarea adversarului și sperăm să înregistrăm încă o victorie! Hai, CSM! Hai, Botoșani!

Actualul clasament: 

Share

Lasă un răspuns