Comunicat de presă, Scoala de handbal

Profesorii Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu dau adunarea pentru un nou antrenament cu juniorii CSM Botoșani, după ce pe 9 noiembrie s-au întâlnit în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă pentru primul antrenament! 

SÂMBĂTĂ, 16 NOIEMBRIE ESTE CEL DE-AL DOILEA ANTRENAMENT CU JUNIORII CSM BOTOȘANI!

Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu s-au decis să înființeze un centru de copii astfel încât să dezvolte acest sport. La primul antrenament au venit peste 30 de copii iar oficialii clubului au recunoscut că nu se așteptau la un număr atât de mare. Ei spun că vor să realizeze la Botoșani unul dintre centrele puternice de handbal din România.

Primul antrenament alături de copiii din Botoșani a fost peste așteptări. Spun acest lucru deoarece au venit în număr mare la prima experiență a lor cu handbalul organizat de un club profesionist, CSM Botoșani. Au fost receptivi de la început și s-au implicat în toate etapele antrenamentului. Suntem la început de drum, dar ne dorim un proiect de lungă durată, în Botoșani sunt copii cu calități reale pentru sport, de aici au plecat jucători care acum activează în prima ligă și echipa națională a României de handbal. Feedback-ul l-am primit la sfârșitul antrenamentului, atunci când copiii ne-au spus: „Mai vrem, ne place, când este următorul antrenament?”
Sâmbăta 16 noiembrie începând cu ora 11:00 Sala Polivalentă! – a declarat profesorul coordonator Florin Ciubotariu

Vă așteptăm la sală! Mișcarea înseamnă sănătate!

Contact: csmbotosani@gmail.com sau 0742051832 / 0740038725

Share

Lasă un răspuns