Divizia A, Handbal Maculin

CSM Botoșani a jucat astăzi în compania echipei CSU Galați, în Sala Sporturilor din Galați de la ora 15:30. Echipa botoșăneană a parcurs un drum lung până la Galați, de unde se întoarce cu 3 puncte importante, consolidându-și poziția a doua în clasament, sub CSU Suceava, la egalitate de puncte și diferență de golaveraj.

La Galați, formația noastră a învins cu scorul de 34-28!

Ionuț Vamanu a debutat cu dreptul pentru noua sa echipă, CSM Botoșani, înscriind un superb gol de pe extremă dreapta. De asemenea, Florin Mihăescu a debutat între buturi, unde a apărat timp de o repriză.

Ionuț Vamanu este multimedaliat la juniori și în 2017 a luat titlul de cea mai bună extremă dreapta din țară, la Juniori II. Junioratul l-a făcut la CSM Bacău, iar apoi a debutat pentru echipa băcăuană în Divizia A. Este component al lotului național de cadeți, ocupând locul 16 la Campionatul Mondial Școlar de la Doha. cu echipa României. Ulterior a jucat pentru Politehnica Iași, unde a marcat de 23 de ori în campionat și de 3 ori în Cupa României, acest sezon.

Mihăescu Florin este noul portar al lui CSM Botoșani și a debutat astăzi în repriza a doua, având întervenții importante. În vârstă de 20 de ani, a jucat un an la CSU Suceava Div. A, iar junioratul l-a făcut la LPS Suceava, unde a reușit să-și treacă în palmares o medalie de argint la Juniori I și bronz la Juniori II.

Vrea să ajute în promovarea echipei CSM Botoșani în Liga Zimbrilor și l-a atras atmosfera de echipă de performanță. Se simte acum împlinit deoarece s-a întors acasă, la Botoșani.

Este o victorie importantă pentru noi. Mă bucur de această victorie, înseamnă mult pentru moralul echipei deoarece înscriem a patra victorie din Divizia A, iar derby-ul Nordului s-a terminat la egalitate cu CSU Suceava. De asemenea, ne-am calificat în optimile Cupei României, un fapt ce ajută la moralul bun al jucătorilor. Noi ne dorim să ne atingem scopul și obiectivul, de a promova și de a reprezenta orașul Botoșani pe prima scenă a handbalului românesc. Hai, CSM! Hai, Botoșani! – a declarat Cătălin Stoleru, președintele clubului, după meci

Meciul de astăzi este la fel de important precum celelalte, dar are o însemnătate aparte, deoarece am reușit să ieșim victorioși după o deplasare lungă ce își poate pune amprenta asupra jucătorilor prin oboseală. Astăzi am avut în față o echipă a Botoșaniului unită, grupul arată din ce în ce mai bine, antrenamentele își spun cuvântul și băieții au relații din ce în ce mai bune de joc. Îmi doresc să ne atingem obiectivul care nu mai pare atât de greu de atins, avem până acum doar rezultate pozitive și asta nu poate să însemne decât faptul că facem ceea ce trebuie, este o confirmare a faptului că la Botoșani se poate face performanță. Le mulțumim suporterilor și le mulțumesc băieților pentru această victorie! – a declarat Radu Roșu, antrenor principal CSM Botoșani

Meciul a fost în permanență condus de CSM Botoșani, iar marcatorii principali au fost Florin Ciubotariu și Cristian Adomnicăi, cu 9 goluri înscrise fiecare! CSM Botoșani: Adomnicăi 9, Ciubotariu 9, Lăzurcă 7, Stoian 4, Dumitrache 2, Vamanu 1, Șoldănescu 1, Ciobanu 1, Lazoreac

 

 

Share

Lasă un răspuns