Divizia A, Handbal Maculin

Vineri, 22 noiembrie de la ora 18:00, CSM Botoșani va primi vizita echipei Politehnica Iași, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”!

În primul minitur, CSM Botoșani a învins formația ieșeană cu scorul de 36-29!

Suntem pregătiți pentru meci… Un meci pe care în mod normal ar trebui să îl câștigăm, dar nu ne subestimăm adversarul. Iașiul e o echipă care poate surprinde, însă noi avem un lot bun,cu jucători cu experiență și talentați, în care am încredere deplină. Creștem în fiecare zi, atât jucătorii, cât și eu, iar faptul că am trecut la nivelul următor și în cupa României ne-a dat un elan în plus. Așteptăm mâine de la ora 18:00 cât mai mulți botoșăneni în sala polivalentă să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă. – a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani

Ce s-a întâmplat în minitur?

Meciul a prezentat un start bun al echipei noastre care în minutul 15 avea scorul de 6-2, dând dovadă de o apărare fermă și puternică. Radu Roșu a introdus rând pe rând în teren aproape tot lotul din minutul 1, înscriind pentru CSM Botoșani: Ciubotariu Florin (7), Lakovic Radisav (2), Ciobanu Alexandru (3), Lazurca Claudiu (7), Adomnicăi Cristian (6), Dumitrache Ștefan (5), Lazoreac Andrei (4), Bidașcă Cosmin (2).

Politehnica Iași: F. Ștefan (2), Talabă Cosmin (1), Petrache Bogdan (3), Hazi Gabriel (1), Gațu Andrei (4), Foca Răzvan (1), Filip Dumitru (1), Vămanu Ionuț (8), Dimofte Florin (6), Chiriac Rareș (1), Moșneagu Alexandru (1).

Antrenor: Spiridon Florin

 

VĂ AȘTEPTĂM LA SALĂ! INTRAREA LA MECI ESTE LIBERĂ!

Share

Lasă un răspuns