Divizia A, Handbal Maculin

Astăzi, 22 noiembrie de la ora 18:00, CSM Botoșani a primit vizita echipei Politehnica Iași, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”!

În prima repriză, jucătorii noștri s-au regăzit destul de greu în meci, dar au avut forța să conducă la final. Pentru prima dată, CSM Botoșani a fost condusă de o echipă din Divizia A, Seria A pe teren propriu, în afara contracandidatei la promovare, CSU Suceava.

În prima repriză a început Florin Mihăescu în poartă, iar pe semicerc și atac au fost prezenți foarte des Florin Ciubotariu, Bogdan Șoldănescu, Cristian Adomnicăi și Claudiu Lazurcă. În schimb, aproape toți jucătorii botoșăneni s-au remarcat în acest meci. Scor pauză: 18-15

A doua repriză a reprezentat o gură de aer pentru băieții noștri. Au jucat mai simplu și mai eficient, conducând și distanțându-se mereu pe tabelă la cinci sau șase lungimi. Scorul final: 33-28.

CSM Botoșani își continuă seria foarte bună în Divizia A, acumulând 16 puncte, după 5 victorii și un egal, având cu 3 puncte mai mult decât CSU Suceava, care are o dispută mai puțin.

CSM Botoșani: Horopciuc Bogdan (1), Lazoreac Vlăduș (1), Stoian Silvian (1), Ciubotariu Florin (2), Lazurcă Claudiu (3), Șoldănescu Bogdan (4), Bidașcă Cosmin (4), Adomnicăi Cristian (8), Vamanu Ionuț (9).

Antrenor: Roșu Radu

Politehnica Iași: Foca Răzvan (1), Talabă Cosmin (1), Drenceanu Răzvan (1), Demir Codrin (1), Folescu Ștefan (2), Brîmduș Răzvan (3), Filip Gabriel (5), Ciobanu Ștefan (6), Moroșanu Dragoș (8).

Antrenor: Spiridon Florin

Arbitrii: Morariu / Tabacariu (NT)

Share

Lasă un răspuns