Divizia A, Handbal Maculin

În data de 30 noiembrie CSM Botoșani se va deplasa în compania CSU Suceava, în Sala Liceului Sportiv din localitate. Derby-ul Nordului (miniretur) din Divizia A, Seria A, poate fi decisiv pentru formația noastră!

În cazul unei victorii, CSM Botoșani urcă în clasament pe locul I și se desprinde la 3 puncte de CSU Suceava, principala contracandidată la promovare.

Botoșănenii sunt așteptați într-un număr cât mai mare la Suceava pentru a-și încuraja echipa!

Ce s-a întâmplat în primul minitur?

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

CSM Botoșani: Ciobanu Vlăduț (3), Adomnicăi Cristian (5), Ciubotariu Florin (3), Lazurcă Claudiu (8), Stoian Silvian (2). Antrenor: Radu Roșu.

Acum, CSM Botoșani este tot la egalitate de puncte cu CSU Suceava în Divizia A, Seria A, acumulând ambele câte 16 puncte.

 

Share

Lasă un răspuns