Comunicat de presă, Divizia A, Interviu, Meciuri, Stiri

La meciul cu Poli Iași, toți am fost uimiți și surprinși de o apariție nouă în Sala Polivalentă!
22 de elevi însoțiți de profesorul de geografie Bunduc Mihai s-au comportat întocmai unei galerii organizate!

Domnul profesor predă geografia în comuna Frumușica, făcând zilnic naveta din Botoșani. Iubește sportul și își dorește să îi debaraseze pe elevi de telefoane, cultivându-le simțul sportiv. Elevii prezenți aveau între 13 și 15 ani, iar direcțiunea Școlii Generale din Frumușica a fost de acord cu deplasarea copiilor, punându-le la dispoziție microbuzul școlar. Șoferul, fiind în timpul său liber, a acceptat să îi aducă pe copii la sală!

Este prima dată pentru ei când văd un meci de handbal. Este benefic și pentru ei, stau puțin mai departe de telefoane, iar pentru băieții din teren este un sprijin moral. Mă bucură faptul că direcțiunea ne-a ajutat cu microbuzul școlar și că șoferul și-a rupt din timpul său liber pentru a ne transporta din comuna Frumușica la Botoșani.

Vreau să vă spun că acești tineri nu sunt singurii doritori! Sunt foarte mulți elevi care își doresc să vină la sală și să încurajeze echipa locală. Nu pot să cred că prin acest proiect am stârnit un așa interes! – Bunduc Mihai, profesor de geografie.

Elevii nu mai participaseră la vreun meci de handbal, dar acum, profesorul Bunduc Mihai ne spune că vor veni de fiecare dată când meciurile se vor desfășura la ore care să nu afecteze orarul școlar.

A fost o atmosferă plăcută, cu mult suspans la acest meci. Am învățat termenul de „echipă”, un lucru pur și simplu deosebit. Îmi doresc să revenim, poate într-un număr și mai mare, pentru a susține echipa. Jucătorii sunt minunați și se vede că știu lucra în echipă! – a declarat eleva Gabriela Roxana Creangă, participantă a acestei mișcări

Conducerea clubului va sprijini proiectul profesorului de la Școala Gimnazială din Frumușica prin orice elemente se va putea, iar pe această cale își exprimă mulțumirea pentru inițiativa de a se crea o galerie tânără și „frumușică” pentru CSM Botoșani!

Vă mulțumim! Respect!

Share

Lasă un răspuns