Divizia A, Handbal Maculin

Astăzi, CSM Botoșani se va deplasa în compania CSU Suceava, în Sala Liceului Sportiv din localitate. Derby-ul Nordului (miniretur) din Divizia A, Seria A, poate fi decisiv pentru formația noastră!

În cazul unei victorii, CSM Botoșani urcă în clasament pe locul I și se desprinde la 3 puncte de CSU Suceava, principala contracandidată la promovare.

Botoșănenii sunt așteptați într-un număr cât mai mare la Suceava pentru a-și încuraja echipa!

Meciul tur a fost norocos pentru Suceava. Am condus tot meciul. Omogenitatea lotului nu este încă la 100%. Vom avea un autocar de 40 de locuri pentru suporteri. Jucătorii noștri sunt disciplinați. Va fi un meci echilibrat, dar sper să câștigăm. Ei trebuie să se obișnuiască că la Botoșani se face handbal. V-am spus, ei sunt favoriți, dar sper sa câștigăm. Îmi doresc să câștigăm ușor meciul. – Cătălin Stoleru, președinte CSM Botoșani

Ce s-a întâmplat în primul minitur?

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.

CSM Botoșani: Ciobanu Vlăduț (3), Adomnicăi Cristian (5), Ciubotariu Florin (3), Lazurcă Claudiu (8), Stoian Silvian (2). Antrenor: Radu Roșu.

Acum, CSM Botoșani este tot la egalitate de puncte cu CSU Suceava în Divizia A, Seria A, acumulând ambele câte 16 puncte.

Share

Lasă un răspuns