Divizia A, Handbal Maculin

Astăzi, de la ora 18:00, CSM Botoșani a fost învinsă pentru prima dată în campionat de CSU Suceava, echipa ce se află acum pe primul loc în Divizia A, Seria A, și poate fi greu detronată.

Meciul a fost echilibrat la început, până în minutul 15 fiind egalitate la 4. Apoi, Suceava s-a desprins de două goluri, iar de atunci CSM Botoșani a început cursa de urmărire, încercând să înscrie și să se ridice la nivelul așteptărilor. La finalul primei reprize, CSU Suceava conducea echipa noastră cu 12-10.

După pauză, băieții au răspuns mai greu presiunii sălii și a ceea ce se întâmpla pe teren, iar foarte repede sucevenii s-au distanțat la 3 goluri, scor 19-16. După câteva atacuri greșite și eliminări, CSM Botoșani se vedea condusă cu 20-17 în minutul 45 și apoi cu 21-17, la următorul pozițional. S-a înscris din nou pentru tabăra suceveană, 22-17 în minutul 48, iar apoi portarul de la CSU a parat o aruncare de pedeapsă. S-a făcut 23-17, dar botoșănenii nu s-au lăsat.

Au revenit încet, dar din păcate nu mai exista timp de o schimbare pe tabelă. După 23-18, 24-19 și 24-20, CSM Botoșani nu a mai avut forță să revină. Meciul s-a sfârșit cu victorie în favoarea CSU Suceava, scor 30-24.

După meci, președintele CSM Botoșani, Cătălin Stoleru a declarat: Băieții au evoluat foarte bine azi, nu am ce să le reproșez. Se vede că au crescut de la meci la meci și că antrenamentele nu sunt în zadar. Le mulțumesc, pe această cale pentru meci, chiar dacă nu a fost o victorie mult dorită, și le mulțumesc elevilor din Galeria „Frumușică” pentru că au venit și ne-au susținut în deplasare.

Ne așteaptă două meciuri mult mai importante acum, cu CSU Târgoviște și cel din Cupa României, unde trebuie să intrăm serioși și hotărâți pe teren. Clujul ne va pune cu siguranță probleme. Cât despre meciul de azi… Am mai spus, îi felicit pe băieți. Arbitrii au ajutat mai mult de 5% echipa din Suceava, după părerea mea.

Puteau scoate acest rezultat fără ei, pentru că au o echipă foarte bună. Nu era nevoie de așa ceva. Însă, noi ne așteptăm ca pe viitor să întâmpinăm situații asemănătoare și vom reacționa!

Share

Lasă un răspuns