Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin

CSM Botoșani a disputat ieri de la ora 18:00 ultimul meci din al primul miniretur, în compania CSU Târgoviște alături de botoșănenii care au ocupat câte un loc în tribunele Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”!

Echipa noastră, CSM Botoșani, și-a îndeplinit obiectivul pentru anul 2019, clasându-se pe locul 2 în Seria A din Divizia A, cu șanse foarte mari la promovare! 

CSM Botoșani a câștigat categoric partida, la pauză fiind o diferență de 19 goluri (26-7), iar până la final tabela din Polivalentă arăta scorul de 50-21 .

Marcatori:

CSM Botoșani: Nicolaevici, Mihăescu, Radu – Adomnicăi 9, Răileanu 8, Bidașcă 8, Lesniuc 6, Sireteanu 5, Vamanu 4, Berechea 4, Lazurcă 2, Stoian 2, Ciobanu 2. Antrenor: Radu Roșu.

CSU Târgoviște: Alexandru, Ioniță – Hangiu 10, Brătescu 4, Leafu 2, Gugiu 2, Samoilă 2, Iosef 1, Stan, Stoian. Antrenor: Aurel Iancu.

CSM Botoșani a avut un parcurs aproape perfect în Divizia A, Seria A, obținând până în momentul acesta 19 puncte, aflându-se pe locul 2 în Clasamentul Seriei A, sub CSU Suceava care a acumulat 22 de puncte.

Echipa noastră are bifate 6 victorii, un egal și din păcate o înfrângere cu adversara directă la primul loc al seriei, CSU Suceava. Victoriile sunt:

  • 2 victorii cu CSU Galați
  • 2 victorii cu Politehnica Iași
  • 2 victorii cu CSU Târgoviște

Egal: CSU Suceava

Cu această partidă încheiem turul competițional, după un minitur și un miniretur în care am demonstrat că împreună suntem puternici! Vă mulțumim pentru susținere! Hai, CSM! Hai, Botoșani!

Continuăm lupta în Cupa României, acolo unde întâlnim echipa blazon a capitalei Ardealului, „U” Cluj Napoca!

Mă bucur foarte tare că am căzut cu o divizionară și sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Ar fi o realizare extraordinară să reușim să trecem și de optimi. Am scrie istorie pentru acest club dacă ne-am califica în sferturi! Clujul e o echipă puternică ce a retrogradat din ligă, deci un adversar pe care trebuie să-l tratăm cu foarte mare seriozitate, dar nu ne temem. Cu lotul pe care îl avem cred ca putem răzbi și de data asta, însă vom lupta pentru a ne asigura calificarea! – a declarat Radu Roșu, antrenorul echipei CSM Botoșani, după aflarea tragerii la sorți.

Share

Lasă un răspuns