Cupa României, Handbal Maculin

Mâine, CSM Botoșani este pe cale de a-și trece în palmares o calificare fără precedent pentru club, și anume în sferturile de finală, după ce în optimi o întâlnește pe „U” Cluj Napoca, tot o divizionară, dar cu experiența Ligii Naționale, retrogradând anul trecut.

Ne va aștepta un meci greu, dar nu imposibil. Mergem cu gândul de a ieși victorioși de pe teren.
Este o echipă bună, bine închegată, ce a jucat sezonul trecut în Liga Națională. Au jucători cu experiență ce pot face oricând diferența, dar am încredere în colegii mei și vom da totul pe teren.
Ne-am pregătit intens, exact cum ne-am antrenat și pentru meciurile anterioare pe care le-am avut.
Va fi o realizare pentru echipă si pentru orașul Botoșani. Nu cred că s-a mai întâmplat o asemenea performanță în handbalul botoșănean, ca o echipă să ajungă atat de departe în Cupa României. Sperăm să trecem cu bine de meciul de mâine și să facem o figură bună în continuare. Hai, CSM Botoșani! – Silvian Stoian, coordonator de joc CSM Botoșani

Totul constă în dorința de victorie a jucătorilor noștri!

CSM Botoșani a întâlnit în șaisprezecimile Cupei României-FAN Courier CS Unirea Sânnicolau Mare, meci câștigat de formația noastră, accedând pentru prima dată la fazele superioare ale competiției. Acum, CSM Botoșani poate să treacă mai departe, în sferturi, dacă învinge puternica formație clujeană.

Așteptăm meciul cu mult entuziasm, ne dorim foarte mult accesul în etapa următoare a competiției. Din informațiile noastre, echipa clujeană este cam aceeași din sezonul trecut, sunt căliți în Liga Națională, cu adversari din topul handbalului românesc.
Am pregătit meciul ca toate celelalte de până acum, la victorie, suntem pregătiți pentru orice deznodământ al partidei. Noi sperăm ca proiectele propuse de clubul nostru sa aibă finalitate, iar anul viitor să fim mai puternici. – Mihai Nicolaevici, portar CSM Botoșani

Meciul se va desfășura în Sala Sporturilor „Horia Demian”, mâine, ora 13:00, acolo unde universitarele jucau în Liga Campionilor, la feminin. Partida va fi arbitrată de A. Gherman/A. Moldovan (MM).

 

Share

Lasă un răspuns