Comunicat de presă, Cupa României, Handbal Maculin

Astăzi, de la ora 13:00, CSM Botoșani a disputat meciul de Cupă a României contra „U” Cluj Napoca, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din localitate. Băieții noștri au câștigat cu 28-24.

Un meci excelent din partea băieților mei. O victorie importantă pentru noi ca echipă și cred că și pentru Botoșani. Acum așteptăm cu sufletul la gură să vedem tragerea la sorți, să vedem cu cine ne vom lupta în următorul meci. Sperăm să jucăm acasă și să umplem sala… Hai, Botoșani! – a declarat Radu Roșu după partida de la Cluj. 

Prima repriză a fost strănsă până în minutul 21, după ce băieții au revenit de la 6-2 pentru clujeni, în minutul 10 și tabela arăta egalitate, 6-6. Apoi, CSM Botoșani a trecut la cârma reprizei și a încheiat-o cu 11-8!

A doua repriză a fost la fel de strânsă, ambele echipe au mers cap la cap cu o desprindere a botoșănenilor la 4 goluri în primele minute ale reprizei. Apoi s-a păstrat un eșantion de 3-4 goluri până la final și CSM Botoșani a învins divizioara clujeană cu 28-25, reușind calificarea în sferturile de finală ale Cupei României-FAN Courier! 

Felicitări, băieți!

 

Share

Lasă un răspuns