Cupa României, Handbal Maculin

Inițial, meciul echipei noastre din Cupa României-FAN Courier trebuia să se desfășoare duminică, 15 decembrie, de la ora 17:00. La cererea echipei din Banat, meciul se va disputa în aceeași zi, de la ora 12:00!

Sferturile de finală ale Cupei României-FAN Courier ne-au pregătit un meci mare, iar în cadrul tragerii la sorți de marți, CSM Botoșani a fost sortită să întâlnească SCM Politehnica Timișoara, echipă de Liga Națională, fosta câștigătoare a cupei!

„La cererea oaspeților noștri care au jucători convocați la lotul național și trebuie să ajungă la reunirea lotului, am fost de acord să schimbăm ora de disputare a partidei. Astfel, jocul va vea loc de la ora 12:00 și nu de la 17:00 cum a fost stabilit inițial pentru ca cei de la Timișoara să aibă timp să prindă avionul pentru a ajunge la reunirea lotului național. Așa cum am mai spus-o o repet: tot ce îmi doresc este ca acești băieți să joace cu sala plină. Fanii pot avea un rol esențial și eu cred că echipa noatră prin tot ce a făcut până acum merită din plin spprijinul botoșănenilor”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

SCM Politehnica Timișoara este câștigătoarea Cupei României în sezonul 2018-2019, învingând la Focșani, în finală, Steaua București. Aceasta a învins CSU Pitești (32-17). Prima din urnă a fost extrasă Poli Timișoara, dar echipa noastră fiind din liga secundă, va beneficia de terenul propriu și va juca în fața propriilor suporteri.

SCM Politehnica Timișoara se află pe locul 7 în Liga Zimbrilor cu 20 de puncte acumulate, după 13 meciuri, egalând HC Dobrogea Sud Constanța. Aceasta s-a calificat în preliminariile Cupei EHF la masculin după ce a câștigat Cupa României, dar a fost eliminată de Olympiacos SFP (Grecia).

AȘTEPTĂM PUBLICUL ÎNTR-UN NUMĂR CÂT MAI MARE! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Share

Lasă un răspuns