Comunicat de presă, Cupa României, Handbal Maculin

Inițial, meciul echipei noastre din Cupa României-FAN Courier trebuia să se desfășoare duminică, 15 decembrie, de la ora 17:00. La cererea echipei din Banat, meciul se va disputa în aceeași zi, de la ora 12:00!

Sferturile de finală ale Cupei României-FAN Courier ne-au pregătit un meci mare, iar în cadrul tragerii la sorți de marți, CSM Botoșani a fost sortită să întâlnească SCM Politehnica Timișoara, echipă de Liga Națională, fosta câștigătoare a cupei!

Se apropie ziua meciului și gândurile mele sunt îndreptate către băieții mei… Ei, care au făcut posibil să fim acolo unde suntem. Sunt sigur că vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Știu că va fi un meci greu, jucăm cu deținătoarea titlului, echipă cu jucători de națională, cu jucători internaționali de o valoare incontestabilă, dar faptul că nu avem nimic de pierdut, ne va face sa fim o echipă incomodă, o echipă ce a realizat în scurt timp și cu puține mijloace, dar cu eforturi enorme, o performanță unică pentru Botoșani. Vom lupta cu toate resursele, iar rezultatul, oricare ar fi, nu ne va opri, ba din contră ne va da și mai mult avânt. Hai băieți, hai Botoșani! Botoșăneni va așteptăm la sală, să ne susțineți.

SCM Politehnica Timișoara este câștigătoarea Cupei României în sezonul 2018-2019, învingând la Focșani, în finală, Steaua București. Aceasta a învins CSU Pitești (32-17). Prima din urnă a fost extrasă Poli Timișoara, dar echipa noastră fiind din liga secundă, va beneficia de terenul propriu și va juca în fața propriilor suporteri.

SCM Politehnica Timișoara se află pe locul 7 în Liga Zimbrilor cu 20 de puncte acumulate, după 13 meciuri, egalând HC Dobrogea Sud Constanța. Aceasta s-a calificat în preliminariile Cupei EHF la masculin după ce a câștigat Cupa României, dar a fost eliminată de Olympiacos SFP (Grecia).

AȘTEPTĂM PUBLICUL ÎNTR-UN NUMĂR CÂT MAI MARE! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Share

Lasă un răspuns