Comunicat de presă

Începând cu luna februarie, CSM Botoșani semnează un contract de parteneriat cu grupul de firme Electroalfa pentru sprijinirea echipei în relizarea obiectivelor de performanță propuse.

Electroalfa este o afacere românească de succes, construită de oameni vizionari care au reușit să inoveze produse industriale complexe, cu ajutorul cărora societatea să evolueze. Începând de la data de 1 februarie, Electroalfa devine partener CSM Botoșani!

Compania a luat ființă odată cu primele forme ale democrației în România, la începutul anilor ’90. Prin încredere, muncă, dedicare, respect și permanentă adaptare la cerințele partenerilor, Electroalfa a ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

Alături de acest partener foarte puternic, dorim să ne îndeplinim obiectivele și să creăm împreună o imagine unitară a performanței la nivelul orașului Botoșani. La nivel national Electroalfa este unul din principalii integratori de soluţii din domeniul energetic din România, specializat în producţia şi furnizarea de echipamente electrice de medie şi joasă tensiune, confecţii metalice, lucrări de antreprenoriat.

Share

Lasă un răspuns