Comunicat de presă, Divizia A, Meciuri, Stiri

CSM Botoșani întâlnește duminică, 9 februarie de la ora 12:00 formația gălățeană CSU Galați, un meci prin care Magnum începe a doua parte a campionatului. Acum, echipa botoșăneană ocupă locul 2 în Divizia A, Seria A, cu șanse reale la promovare.

Vă așteptăm în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” într-un număr cât mai mare!

Radu Roșu este încrezător în forțele echipei pe care o conduce și speră la o victorie împotriva contracandidatei, CSU Galați. Acum, aceasta nu are posibilitatea de a depăși Botoșaniul, dar o formă slabă a jucătorilor ar putea duce la înfrângeri, prin urmare băieții s-au pregătit și echipa s-a întărit!

„Cu multe dificultăți și piedici de toate tipurile, iată-ne ajunși si la începutul returului… Chiar dacă mai sunt multe lucruri de pus la punct, cred ca suntem pregătiți să Înfruntăm, acum cu venirea noilor parteneri, cu și mai multă determinare meciurile următoare. Băieții se antrenează intens, nu avem probleme de ordin fizic sau medical. Meciul care ne bate la ușă, cel cu Galațiul, o echipă tenace cu jucători ambițioși, va fi tratată de noi cu cea mai mare seriozitate și sper să reedităm victoria din tur. Am fi bucuroși să avem de partea noastră și al optulea jucător… Publicul botoșănean care ne-a susținut și până acum.” – a declarat Radu Roșu, antrenor CSM Botoșani

Share

Lasă un răspuns