Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Meciuri, Stiri

Astăzi de la ora 12:00 CSM Botoșani a întâlnit CSU Galați într-o dispută care contează pentru Etapa a doua a celui de-al doilea minitur din Divizia A, Seria A. Meciul a fost jucat în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, iar formația noastră a învins echipa Gălățeană, promovarea fiind tot mai aproape!

CSM Botoșani a început destul de greu, așa cum a făcut-o și CSU. Primul gol a fost înscris „târziu”, în minutul 4 al partidei, iar prima repriză a fost una grea pentru botoșăneni. Au reușit să se desprindă abia în apropierea sfârșitului de repriză, conducând formația gălățeană cu 14-11.

Portarul echipei din Botoșani a avut din nou un meci mare, parând din orice poziție și receptând mici imposibile, dând speranța într-o victorie din ce în ce mai concludentă.

În cea de-a doua repriză, CSM Botoșani a început în forță, conducând contracandidata la locul al doilea din Seria A la 3, 4 goluri. CSU a venit aproape pe tabelă la două goluri (20-18), însă CSM Botoșani a dat dovadă de experiență și a gestionat cu brio meciul, până la final, scorul fiind 28-24.

Arbitri: L. Gheorgiu/S. Hagiu (Vaslui).

CSM Botoșani: Adomnicăi Cristian 8, Stoian Silvian 6, Ciubotariu Florin 4, Lazurcă Claudiu 3, Lazoreac Vlăduț 3, Vamanu Ionuț 2, Săulescu Ionuț 2. Antrenor: Radu Roșu.

CSU Galați: Olaru Cosmin 7, Bădărău Tudorel 5, Ionel Ștefan 4, Prună Ionuț 2, Lefter Nicu 2, Frangulea Silviu 2, Ionescu Daniel 1, Simp Zoltan 1. Antrenor: Andronic Florin.

Share

Lasă un răspuns