Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Stiri

CSM Botoșani va juca în weekend cu ocupanta locului 4 în Seria A a Diviziei A! Astfel, duminică de la ora 12:00, CSM Botoșani joacă în deplasare cu CS Politehnica Iași în Sala Polivalentă din Iași. Băieții lui Radu Roșu sunt cu gândul doar la victorie!

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut. Acum, băieții lui Radu Roșu luptă pentru consolidarea poziției, fiind în proporție de 90% calificați la turneul de baraj pentru promovare.

În fața CS Magnum Botoșani se află CSU Suceava Div. A, o echipă ce dispune de o omogenitate care îi oferă siguranță și se află pe primul loc, la 3 puncte distanță de Botoșani. CS Politehnica Iași se află acum pe locul 4 al clasamentului, însă este o echipă a sursprizelor, o echipă plină de ambiții și în componența lotului se află jucători care au trecut și pe la echipa noastră în trecut.

CS Poli Iași a învins anul trecut acasă echipa aflată pe locul 3 în serie, pe CSU Galați (24-23), și a făcut o figură frumoasă cu CSU Suceava, scor 21-29 (10-13 pauză) în etapa trecută cu numărul IX.

Clasament în timp real:

  1. CSU SUCEAVA 25 puncte
  2. CSM Botoșani 22 puncte
  3. CSU Galați 12 puncte
  4. CS Politehnica Iași 12 puncte
  5. CSU Târgoviște 0 puncte

Notă: CSU Suceava și CSM Botoșani au câte 9 meciuri jucate la această oră, restul câte 10.

Share

Lasă un răspuns