Comunicat de presă, Handbal Maculin, Stiri

CSM Botoșani va juca în weekend cu ocupanta locului 4 în Seria A a Diviziei A! Astfel, duminică de la ora 12:00, CSM Botoșani joacă în deplasare cu CS Politehnica Iași în Sala Polivalentă din Iași. Băieții lui Radu Roșu sunt cu gândul doar la victorie! Cătălin Stoleru, declarația înaintea meciului!

Cred că meciul cu Politehnica Iași nu va fi unul ușor, din câte putem vedea este o echipă care devine din ce în ce mai puternică și nu se lasă ușor până la finalul partidei. Am disputat meciuri cu ei si în trecut unde am învins și sper să se repete rezultatele pentru că ne aflăm într-o ascendență fără precedent și gândul nostru este la promovarea în Liga Zimbrilor. Locul 2 momentan ne oferă liniște, echipa s-a întărit între timp, dar nu trebuie să lăsăm în niciun minut garda jos. Mergem la Iași să câștigăm! Hai, CSM! Hai, Botoșani! – a declarat președintele CSL Botoșani, Cătălin Stoleru

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut, anunțat de către Cătălin Stoleru. Acum, băieții lui Radu Roșu luptă pentru consolidarea poziției, fiind în proporție de 90% calificați la turneul de baraj pentru promovare.

În fața CS Magnum Botoșani se află CSU Suceava Div. A, o echipă ce dispune de o omogenitate care îi oferă siguranță și se află pe primul loc, la 3 puncte distanță de Botoșani. CS Politehnica Iași se află acum pe locul 4 al clasamentului, însă este o echipă a surprizelor, o echipă plină de ambiții și în componența lotului se află jucători care au trecut și pe la echipa noastră în trecut.

CS Poli Iași a învins anul trecut acasă echipa aflată pe locul 3 în serie, pe CSU Galați (24-23), și a făcut o figură frumoasă cu CSU Suceava, scor 21-29 (10-13 pauză) în etapa trecută cu numărul IX.

Clasament în timp real:

  1. CSU SUCEAVA 25 puncte
  2. CSM Botoșani 22 puncte
  3. CSU Galați 12 puncte
  4. CS Politehnica Iași 12 puncte
  5. CSU Târgoviște 0 puncte
Share

Lasă un răspuns