Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Jucatori, Meciuri

CSM Botoșani va juca în weekend cu ocupanta locului 4 în Seria A a Diviziei A! Astfel, duminică de la ora 12:00, CSM Botoșani joacă în deplasare cu CS Politehnica Iași în Sala Polivalentă din Iași. Băieții lui Radu Roșu sunt cu gândul doar la victorie!

Ne așteptăm la returul de campionat cu meciuri la fel de tari ca cele din tur. Vom trata cu mare seriozitate fiecare meci și la sfârșit de campionat sperăm să fim exact unde ne-am propus. Duminică întâlnim Politehnica Iași în deplasare, o echipă arțăgoasă, bătăioasă ce se va bate până în ultima secundă. În meciul din tur ne-au cam pus probleme, dar diferența de experiență și-a spus cuvântul și am ieșit învingători de pe teren. Sunt sigur că vom face un meci la fel de bun și ne vom întoarce cu cele 3 puncte acasă. – Silvian Stoian, coordonator de joc

Obiectivul meu este să joc din ce in ce mai bine pentru ami ajuta echipa si pentru a pune umărul la bătaie sa îndeplinim obiectivul echipei,asta fiind promovare in liga zimbrilor

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut. Acum, băieții lui Radu Roșu luptă pentru consolidarea poziției, fiind în proporție de 90% calificați la turneul de baraj pentru promovare.

În fața CS Magnum Botoșani se află CSU Suceava Div. A, o echipă ce dispune de o omogenitate care îi oferă siguranță și se află pe primul loc, la 3 puncte distanță de Botoșani. CS Politehnica Iași se află acum pe locul 4 al clasamentului, însă este o echipă a sursprizelor, o echipă plină de ambiții și în componența lotului se află jucători care au trecut și pe la echipa noastră în trecut.

CS Poli Iași a învins anul trecut acasă echipa aflată pe locul 3 în serie, pe CSU Galați (24-23), și a făcut o figură frumoasă cu CSU Suceava, scor 21-29 (10-13 pauză) în etapa trecută cu numărul IX.

Share

Lasă un răspuns