Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Jucatori, Stiri

CSM Botoșani va juca în weekend cu ocupanta locului 4 în Seria A a Diviziei A! Astfel, duminică de la ora 12:00, CSM Botoșani joacă în deplasare cu CS Politehnica Iași în Sala Polivalentă din Iași. Băieții lui Radu Roșu sunt cu gândul doar la victorie!

Am început returul cu un meci acasă împotrivă echipei din Galați pe care am reușit să-l câștigăm. Urmează un meci la Iași, contra fostei mele echipe, va fi un meci foarte greu deoarece echipa din Iași este bine pregătită și nu se va lăsa învinsă. O victorie la acest meci va fi necesară pentru că ne va asigura calificarea la turneul semifinal. Obiectivul meu principal de când am venit la această echipă este să evoluez cât mai bine pentru a ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor. – Vamanu Ionuț

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut. Acum, băieții lui Radu Roșu luptă pentru consolidarea poziției, fiind în proporție de 90% calificați la turneul de baraj pentru promovare.

În fața CS Magnum Botoșani se află CSU Suceava Div. A, o echipă ce dispune de o omogenitate care îi oferă siguranță și se află pe primul loc, la 3 puncte distanță de Botoșani. CS Politehnica Iași se află acum pe locul 4 al clasamentului, însă este o echipă a sursprizelor, o echipă plină de ambiții și în componența lotului se află jucători care au trecut și pe la echipa noastră în trecut.

CS Poli Iași a învins anul trecut acasă echipa aflată pe locul 3 în serie, pe CSU Galați (24-23), și a făcut o figură frumoasă cu CSU Suceava, scor 21-29 (10-13 pauză) în etapa trecută cu numărul IX.

Share

Lasă un răspuns